Nomali
loading...

 

Even voorstellen

Herken jij dat gevoel, dat je naar een foto kijkt en bij jezelf denkt “Tjee is dit alweer zó lang geleden, ongelofelijk!”

 

Juist ja, je knippert met je ogen en ineens maakt je bolle buik plaats voor een baby op je buik, noem jij je baby een dreumes en heeft je peuter van de ene op de andere dag zijn eerste dag in de kleuterklas. In de hectiek van alledag vergeten we wel eens waar het echt om gaat, totdat alles wat vandaag zo vanzelfsprekend is slechts een mooie herinnering wordt…

Avontuur
Als moeder van drie jonge kinderen word ik regelmatig door dit gevoel overrompeld. Zeker sinds het gemis van mijn eigen moeder. Hierdoor besef ik des te meer dat herinneringen na verloop van tijd vervagen. Wat overblijft zijn beelden, beelden van onschatbare waarde.

Eind 2021 heb ik dan ook besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Simpelweg doen waar ik écht blij van word: meer tijd met mijn mooie gezin doorbrengen en mijn passie fotografie nieuw leven inblazen. Alle vrijheid om aan mijn droom te bouwen. En zo (be)leef ik vandaag de dag mijn eigen avontuur: Nomali Fotografie.
Katja
Mensenmens. Familiemens. Nuchter. Kat-uit-de-boom kijker. Attent. Goedlachs. Strandliefhebber. Zwak voor baby’s. Dol op sushi en pure chocolade. En, professioneel lifestyle fotograaf. Aangenaam! Samen met mijn man Leon sta ik aan het roer van een mooi meisjesgezin. Nora, Marit en Lina, mijn trots.

Mijn interesse in fotografie begon al in mijn jeugd, maar nam pas serieuze vormen aan in 2016 toen onze dochter Nora werd geboren. Sindsdien zijn mijn camera en ik één. Mijn omgeving verwondert zich dan ook niet over het feit dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.
Lifestyle fotograaf
Als enthousiaste en ontspannen lifestyle fotograaf wil ik verhalen vertellen. Jouw verhaal met pure, speelse en liefdevolle beelden. Terwijl jij lekker jezelf bent, plezier maakt en geniet, gaat mijn oog op zoek naar pure emotie en oprechte verbinding. Een schaterlach, de twinkeling in je ogen maar ook de intimiteit en kwetsbaarheid. Ik maak voor jou een tastbare herinnering aan het hier en nu, zodat jij morgen weer terug kunt keren naar dit bijzondere moment. Je gevoel opnieuw beleven, al is het maar voor even…

 

De pure ongedwongen liefde vastleggen,
dit is voor mij verreweg het mooiste dat er is.

Liefs, Katja