Nomali
loading...

 

Mijn werkwijze

Gewoon. Niet al te veel poespas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of je nou al een keer eerder voor iemand zijn lens gestaan hebt of niet; ieder begin met een (on)bekende fotograaf is even wennen en zal hoe dan ook even ongemakkelijk voelen. Maarrrr geloof mij, dit zal hooguit de eerste 5-10 minuten het geval zijn. Daarna ben je mij, als het goed is, compleet vergeten. Bij mij mag je namelijk gewoon jezelf zijn, zo weinig mogelijk poseren of recht in de camera kijken. Ik ga op een leuke en ontspannen manier te werk en geef jou kleine opdrachtjes en aanwijzingen. Plezier hebben en genieten, genieten van het samenzijn, even volledig in het moment zijn.

 

Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de shoot is onderdeel van mijn werkwijze. Ik hecht namelijk veel waarde aan persoonlijk contact vooraf, zodat jij goed jouw wensen kenbaar kan maken en wij elkaar al een beetje leren kennen.

 

Boeken

Voor alle fotoshoots geldt, plan deze tijdig in zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda. Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, kijken we samen naar de mogelijkheden en bespreken we je voorkeuren (datum, tijd, locatie). Voor het mooiste resultaat, adviseer ik de volgende termijnen waarop de fotoshoot het beste kan plaatsvinden:
✧ Zwangerschap 30-38 weken, uiteraard afhankelijk van je fysieke situatie
✧ Kraamtijd 1-7 dagen na de geboorte (rond de uitgerekende datum inplannen)
✧ Newborn 0-6 weken na de geboorte

Locatie

In principe vinden zowel de kraamreportage als de newbornshoot bij jou thuis plaats. De overige fotoshoots kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, al heeft een buitenlocatie wel sterk mijn voorkeur, zowel vanwege het natuurlijke licht als de variatie in omgeving. Als ware strandliefhebber, fotografeer ik natuurlijk het allerliefst op het strand of in de duinen tijdens het gouden uurtje. Mocht je een locatie lastig vinden, dan leg ik jou graag een aantal opties voor.

Kleding

Ik weet als geen ander hoe de kledingkeuzestress ineens toe kan slaan. Welk kleurenpalet, wat heb ik nog in de kast, wat koop ik erbij, etc. etc. Je kunt gewoon bij mij terecht voor kledingadvies en stylingtips. En om het voor jou enigszins te vergemakkelijken, bied ik ook een klantengarderobe aan. Ik heb onder andere jurken, dekentjes en meisjeskleding in bruikleen. Uitgebreide informatie hierover ontvang je zodra je een fotoshoot geboekt hebt.

Mag ik voor jou een tastbare herinnering maken?

Binnen 3 weken na de lifestyle fotoshoot, ontvang je van mij via e-mail een link met toegang tot je persoonlijke online galerij. Zodra je een selectie gemaakt hebt, zal ik je favoriete foto’s (of de gehele galerij) nog een laatste maal definitief bewerken en de bestanden naar jou versturen.

Wil je een ander bijzonder moment door mij laten vastleggen zoals een zwangerschapsaankondiging, de bekendmaking van het geslacht van je baby of een huwelijksaanzoek: waarom ook niet? Leuk! Laat even een berichtje achter. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en wie weet kan ik jouw mooiste moment(en) vereeuwigen.

Benieuwd naar wat anderen van Nomali Fotografie vinden?