Nomali
loading...

 

Lieve woorden

Wat klanten van Nomali Fotografie vinden...
lifestyle fotograaf Haarlem

Katja nam alle tijd voor ons en haalde alles uit de kast om onze dochter, die niet graag op de foto gaat, zich op haar gemak te laten voelen.

Het resultaat: prachtige foto’s met oprechte momenten en de fantastische lachende gezichten van onze kinderen voor altijd vastgelegd. Zo waardevol, dank je wel Katja!

Yvette

We zijn onwijs verrast met de geweldige foto’s van ons gezinnetje. Katja is een heel prettige fotografe waardoor de setting heel relaxed was. Super mooie foto’s van ons vieren maar ook de kids individueel, heel dierbaar. Ik zou iedereen Nomali aanbevelen!

Wat hebben wij een geweldige middag gehad in de duinen van Bloemendaal met Katja! Ze had hele leuke dingen bedacht om ook mijn jongens van 4 en 8 jaar gaaf op de foto te krijgen.

Absolute aanrader om je vast te laten leggen door deze lieverd!

Roos

In de 39e week van mijn zwangerschap heb ik een fantastisch leuke moeder/dochter shoot gehad met Katja. De shoot zelf verliep heel soepel en spontaan. In de periode naar de shoot toe hebben we fijn contact gehad via de app en samen overlegd over een geschikte locatie, dag, moment op de dag te dragen outfit. Mijn dochter werd er superleuk bij betrokken en Katja nam de tijd, ook als de spanningsboog van mijn dochter (3 jaar) een beetje op was. Uiteindelijk hebben we een hele reeks prachtige foto’s mogen ontvangen.

Katja heeft ons gezin gefotografeerd op het strand. Zelf word ik altijd heel ongemakkelijk van op de foto gaan, maar het enthousiasme van Katja werkt aanstekelijk. Ook onze dochter van 10 maanden werd helemaal vrolijk.Katja neemt de tijd om kennis te maken, stelt je op je gemak, is lief en vrolijk en maakt fantastische foto’s. Wij zijn enorm blij met het resultaat!